مصاحبه ها

مصاحبه دکتر آرش سلطانعلی درباره مدیریت هنر

مصاحبه یکی از فعالان حوزه تجسمی

موضوع مصاحبه: الگوسازی راهبردی سیاست‌گذاری و مدیریت هنر در توسعه حوزه هنر تجسمی ایران معاصر

به عنوان کسی که سهم کلیدی در عرصه تجسمی دارید و دغدغه‌مند هستید، بفرمایید در بعد کلان، سیاستها و راهبردهای موجود توسط نهادهای دولتی از جمله وزارت ارشاد به عنوان نقش کلیدی و وظیفه ذاتی که دارد و  نهادهای دولتی برای حمایت و ترویج هنر تجسمی چیست؟ آیا سیاست‌های خاصی علاوه بر این سیاست‌های موجود وجود دارد که موثر یا ناکارآمد باشد؟

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه روزنامه آسیا 

این روزها واژه برند واژه پرمصرفی در ادبیات تجاری ایران شده است. اگر با هر صاحب کسب و کاری صحبت کنید شاید بارها از خود به عنوان یک برند مطرح نام ببرد یا اینکه آرزوی برند شدن دارد. اگر خود صاحب تجارتی هستید و به شرکتهای تبلیغاتی بروید مشاوران این شرک تها از این می گویند که چگونه با تبلیغات مناسب، شما را به زودی به یک برند بزرگ تبدیل می کنند. کافی است مجلات را ورق بزنید تا دهها بار با واژه برند برخورد کنید. اما واقعا برند چیست …

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه حمید روستا 

چه ضرورتی باعث شد تا شما تصمیم به راه اندازی آموزشگاه ایده بگیرید؟ _فقدان فضای آموزش حرفه ای در حوزه هنرهای تجسمی، تبیلغات و ارتباطات، دلیل اصلی تاسیس ایده بود. ما پس از ۲۰ سال کار حرفه ای در زمینه های هنری و تبلیغاتی، به این نتیجه رسیدیم که این حوزه، از نظر نیروی انسانی مشکلات زیادی دارد. آموزش ها، کاربردی و متناسب با نیاز بازار کار نیست. در حال حاضر دانشگاه های زیادی مشغول به ترتیب دانشجویان مقاطع مختلف هستند اما متاسفانه دانش آموختگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پس از بیرون آمدن از دانشگاه نمی توانند نیازهای اولیه صاحبان مشاغل و کارآفرینان را برآورده کنند…

متن مصاحبه

مصاحبه کافه بازاریابی 

شما برای اولین بار در ایران شاهد برنامه ای تصویری با موضوع نقد تبلیغ در ایران هستید

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی

مصاحبه روزنامه انتخاب 

شاید وقتی شش سال قبل برای اولین بار سی و هشت گرافیست گرد هم آمدند تا انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران را راه بیندازند واقعا آرزوهای بزرگی در سر نداشتند و بیشتر هدفشان دور هم جمع شدن بود و حالا که دو دوره از عمرش می گذرد فرصت خوبی است تا فعالیت شش ساله اش نقد شود. این بار به سراغ یکی دیگر از اعضا رفتیم…

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه فصلنامه اتاق بازرگانی 

اگـر تمامـی صحبتهایـی کـه در دنیـای تجـارت دربـاره برندسـازی میشـود بـه شـما ایـن احسـاس را میدهـد کـه انـگار داریـد بـه یـک کانـال رادیویـی خارجـی زبـان گـوش میدهیـد، ایـن مقالـه تعریـف روشـنی بـرای تمـام واژههایـی کـه در مکالمات برندسـازی بـکار میـرود، ارائـه میکنـد، در ضمـن نگاهـی هـم بـه برندهامیاندازنـد کـه چـرا اینقـدر قـدرت دارنـد، چـه موقـع و چگونـه بایـد یـک برنـد را خلـق کـرد…

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه روزنامه صبا 

چه دلایلی باعث تاسیس و افتتاح مدرسه ایده شد؟ _تمام کسانی که به عنوان مدرس، محقق و پژوهشگر در حوزه گرافیک فعالیت دارند به این نکته واقفند که در نظام آموزش آکادمیک کشور خلا بزرگ عدم آموزش کاربردی وجود داشته و دارد. مهم ترین انگیزه من برای تاسیس این مدرسه، ارائه آموزش های کاربردی بود…

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه روزنامه فرصت امروز 

این روزها با رقابتی شدن بازارها، نقش بازاریابی و تبلیغات در جذب مشتریان بسیار حائز اهمیت شده است، به طوری که بدون بهره گیری از تبلیغات و بازاریابی صحیح نمی توان حتی بهترین و باکیفیت ترین محصولات را با مناسب ترین قیمت هم به فروش رساند.اگر چه به نظر می رسد در کشور ما بازاریابی و تبلیغات به معنای واقعی وجود ندارد و اغلب شرکت های تبلیغاتی فعال، در شاخه های مختلفی فعالیت می کنند و تخصص لازم را در حوزه ای خاص ندارند، اما…

متن مصاحبه

مصاحبه ایسنا 

مدیر موسسه ایده، سطح پایین مهارت در میان فارغ التحصیلان دانشگاه ها و کمبود فضای آموزش حرفه ای کافی را از جمله مهمترین مشکلات کسب و کارهای مرتبط با هنرهای تجسمی دانست و گفت: تشکل های صنفی بایستی به بحث آموزش کمک کنند. آرش سلطانعلی در گفتگو با خبرنگار سرویس بازار ایسنا افزود: با وجود افزایش محیط های کسب و کار و رقابتی شدن بازار، کیفیت آموزش دانشگاهی این رشته ها بهبود چندانی نیافته است و در حال حاضر علاقه مندان به رشته های هنرهای تجسمی و ارتباطات چندین سال از وقت خود را در دانشگاه ها صرف میکنند اما مهارت لازم برای کار حرفه ای در این حوزه ها را به دست نمی آورند. وی ادامه داد…

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی مشاور کسب و کار

مصاحبه درباره نظام صنفی

امروزه همه کسانی که به عنوان مدرس، محقق و پژوهشگر در حوزه گرافیک فعالیت دارند، به این نکته واقف‌اند که در نظام آموزش آکادمیک کشورخلا نبود آموزش صحیح و کاربردی حس می‌شود. وی افزود: صِرف آموزش مباحث تئوریک چیزی به دانشجویان اضافه نمی‌کند، بلکه باید کاربردهای عملی این تئوری‌ها و بیان نکات و تکنیک‌های ریز و به اصطلاح «فوت و فن کوزه‌گری» را به هنرجویان آموزش داد، اما متاسفانه محتوای آموزشی دانشگاه‌ها چارچوبی کاملاً‌ تئوریک دارد..

متن مصاحبه
دکتر آرش سلطانعلی

مصاحبه سایت گرته 

ایده تاسیس آموزشگاه چه سالی در ذهن شما شکل گرفت و چه مدت طول کشید تا تاسیس شود؟-ایده تاسیس آموزشگاه تخصصی در زمینه هنر، گرافیک و تبلیغات از سال ۵۸ شکل گرفت و به مرور زمان با تجزیه و تحلیل موانع و مشکلات و راهکارهایی برای شکلگیری آموزشگاهی با مواد درسی تخصصی و کاربردی در خرداد ۵۸ تاسیس شد. سوال: هدف شما در ابتدا تاسیس …

متن مصاحبه